Lees hier verschillende reviews van onze klanten

Peter Prak
Stichting Knarrenhof - www.knarrenhof.nl/
"Zonder meer kan ik als dienstengebruiker van OAMKB (de club van Jolanda) positief zijn. Vanuit 1 stichting, 1 Coöperatie en een stuk of 6 BV's die ze voor mij en de mijnen onder de hoede heeft (Knarrenhof, we zijn wel eens in het nieuws): ook van ons zonder enig voorbehoud 5 sterren!"
 

 
Mark & Mariëlle Verhees
Voor Positiviteit - www.voorpositiviteit.nl
"Het is heel fijn werken met Jolanda. Ze geeft veel ruimte voor onze eigen ideeën, denkt proactief mee en geeft haar eerlijke mening. Bij vragen of onduidelijkheden ontvangen we binnen no time een reactie. Ze heeft duidelijk passie voor haar vak en dit werkt aanstekelijk. We kunnen haar van harte aanbevelen."

Niels Wessels
Niels Autowas - www.nielsautowas.nl
"Sinds januari 2016 ben ik klant bij Jolanda van OAMKB, de overgang ging erg soepel en was voor mij erg prettig. Sinds die tijd heb kost de boekhouding mij veel minder tijd en tegelijk heb ik veel meer inzicht in de actuele gegevens van mijn bedrijf. Jolanda en haar team ondersteunen mij goed en adviseren mij op vlakken als belasting, mijn administratie en uitbreiding van mijn bedrijf. Ik ben blij dat ik gebruik kan maken van haar team en haar kennis."
 

 
Marthe Renders
Three Times to the Moon - www.threetimestothemoon.com
"Als coach voor drukke moeders en zelfstandig adviseur in de gezondheidszorg zijn flexibiliteit, een goed pakket en goed contact over specifieke vragen voor mij heel belangrijk. Jolanda en haar team zijn erg goed bereikbaar en reageren snel en inhoudelijk op vragen. Door de (web)app kan ik altijd en overal bij mijn boekhouding voor het toevoegen van bonnetjes en andere administratie. De boekhouding laten doen en soms fiscaal advies krijgen van OAMKB Groningen werkt voor mij perfect en heeft zijn geld al dubbel en dwars opgeleverd! En Jolanda zelf is een topper die haar vak uitstekend verstaat en ook nog eens een warm, vrolijk en positief-kritisch persoon is (dat laatste waardeer ik ook enorm)."

Olrik Lenstra
Lenex IT - www.lenex.nl
"Vanaf het begin van mijn onderneming maak ik gebruik van de diensten van Jolanda Spruijt. En wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb. Het scheelt me veel tijd en ik heb gewoon een professional die mij met veel verschillende zaken bij staat. Heel blij met de ondersteuning die ik ontvang!"
 

 
Aeilt Hassing
V&Z Veendam
"Wij als V&Z Veendam zijn erg tevreden over de service en dienstverlening. De samenwerking loopt erg soepel."

Ilona Jut
Branding & More - www.brandingandmore.com
"Als digitaal ondernemer heb ik graag altijd toegang tot mijn boekhouding. Vrij snel na het starten van mijn bedrijf ben ik met Jolanda in contact gekomen en tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij met haar. Als ik een vraag heb kan ik haar die op ieder moment stellen en ik krijg altijd snel en duidelijk antwoord. Kortom, ik ben heel tevreden over Jolanda en daarmee over OAMKB. Zij zorgen ervoor dat ik mij kan focussen op mijn werk!"
 

 
Frank Eijkelkamp & Juliette Reniers
Het Land van Nu - www.hetlandvannu.com
"Met Jolanda is ons financieel reilen en zeilen haast een 'feestje' geworden. Deels omdat het werken in de Cloud met Yuki alle rompslomp bij ons wegneemt, maar vooral door haar enthousiaste en pro-actieve inbreng in het contact dat we hebben. Jolanda is een zeer snelle denker die graag een uitdaging aangaat. Waar we vooral van genieten in het werken met Jolanda is haar capaciteit om altijd in mogelijkheden te denken in plaats van beperkingen en daarbij buiten vastgestelde kaders kan kijken. Bij een idee of vraag die ontstaat kijkt zij naar de mogelijkheden die er zijn om onze ideeën en plannen te realiseren. Dit resulteert in creatieve oplossingen die ons niet alleen inspireren en enthousiasmeren, maar ook nog eens gedegen onderbouwd zijn."

Jeanine Polderdijk
Commediart - www.commediart.nl
"Ik was gewend om alles zelf te doen wat administratie en belastingen betreft. Maar wat is het heerlijk dat Jolanda overal in meedenkt en fijne praktische adviezen geeft over dingen waar ik zelf helemaal niet aan gedacht had. Ze is erg betrokken en oprecht geïnteresseerd in haar klanten. Tegenwoordig vraag ik haar meteen om advies in plaats van het zelf uit te zoeken. Dan weet ik zeker dat het goed komt!"
 

 
Joris Honings
Hammerhead - www.gohammerhead.com
"Dankzij Jolanda winnen we veel tijd met de administratie en is de administratie een stuk opgeruimder. De overstap was vakkundig en heeft ons bijna geen tijd gekost. In combinatie met de tijdsbesparing die we nu hebben is het een absolute aanrader om over te stappen."

Ina Caspers
Caspers Coaching en interim management
"Ik hou graag de regie, terwijl het ook nodig is dat iemand voor me checkt of het zo goed komt. Met Jolanda en het gebruiksgemak van Yuki heb ik precies gevonden wat dat verenigt. Als zelfstandig ondernemer, interimmanager en coach moet ik me goed kunnen inleven in situaties waar mensen in verkeren. Het vereist flexibiliteit, vermogen tot schakelen op diverse niveaus en een hoge mate van concentratie en inzet. Ik vind dat heerlijk en geniet van de contacten en ontmoetingen. Maar eerlijk, als ik naderhand mijn administratie bijwerk moet ik me daar echt toe zetten. Echter met dit systeem ervaar ik direct het gebruiksgemak en is het maar zo afgehandeld. Bovendien is het gevoel dat Jolanda met haar team digitaal een beetje op mij let eigenlijk wel geruststellend en gemakkelijk."
 

 
Raf Soentjens
Crony Group
"Jolanda omarmt innovaties en vertaalt dit door in mijn boekhouding!"