Yuki-tip matchen

Yuki-tip

Heb je ook wel eens dat je ziet dat een betaling gematcht kan worden aan een factuur? En doe je het dan ook of juist niet? Tips en tricks!

Wat goed dat je de tijd neemt om je boekhouding goed op orde te houden. Je kan terecht opmerken dat het wat betreft de matching nog scherper kan in Yuki. Dat facturen ook al aanwezig zijn maar niet altijd gematcht zijn. We zijn blij met jouw opmerkingen hierover. Dit erkennen we doordat Yuki steeds meer geautomatiseerd de facturen verwerkt. Doorgaans controleren wij de matchings na het boeken maar als het geautomatiseerd wordt verwerkt krijgen we hier geen signaal voor. Wij controleren doorgaans de gehele boekhouding van top tot teen per kwartaal en het kan dus goed voorkomen dat jij gedurende de periode opmerkt dat er zaken nog niet zijn gematcht.

Maar wist je dat je zelf ook kan matchen? Als je onderstaande aantreft kan je op de datum van de betaling klikken (hier dus 15-01-2018). Vervolgens kom je in een scherm terecht waarin je de factuur kan aanvinken en kan opslaan. Zodoende is er gematcht door jouzelf. Let wel op, als er een pop-up komt of je een herkenningsregel wilt aanmaken, klik dan altijd NEE! Dit verstoort namelijk de gehele automatisering van jouw boekhouding als je op ja klikt omdat het niet goed doorwerkt.