Voorstelronde: Romy Braams

Regelmatig plaatsen we een persoonlijk verhaal van een medewerker uit jouw virtuele OAMKB-team.
 
We werken op afstand voor je, maar zijn samen wel één team. Jouw hele team kun je hier vinden. Vandaag stel ik jullie graag voor aan Romy Braams.
 
Romy Braams is 22 jaar jong en deelt het huis met haar vriend en haar hond Bayka. Tot afgelopen zomer heeft ze altijd als kapster gewerkt. In 2016 heeft ze de kappersopleiding afgerond. Ze vond het kappersvak leuk, maar was op zoek naar wat anders; iets waarbij ze zichzelf meer kon blijven uitdagen. Sinds oktober van dit jaar werkt Romy als office manager bij OAMKB Groningen en is als zodanig het eerste aanspreekpunt. Veel contact zal via Romy gaan: ze beheert de mailbox en ook de telefoon zal zij meestal opnemen. Verder vraagt ze bijvoorbeeld stukken op bij klanten, verstuurt ze brieven, opent ze de inkomende post, doet ze het scanwerk, download ze bankbestanden én zorgt ze dat klanten goed verzorgd worden en het kantoor netjes blijft. Haar taken zijn dus heel divers. “Ik vind het werk erg leuk om te doen, omdat elke dag wel weer anders is.”
 
Eén van de hobby’s van Romy is paardrijden. Ze heeft twee paarden: moeder en dochter. Met moeder rijdt ze veel wedstrijden; dochter wordt volgend jaar 1 jaar. Ook van het wandelen in het bos met haar hond en gezellig borrelen met vrienden kan ze genieten. Verder vindt ze het heerlijk om af en toe een weekendje weg te gaan naar het buitenland of in eigen land.