Voorstelronde: Marlou Spruijt

Elke maand zullen we een persoonlijk verhaal plaatsen van een medewerker uit jouw virtuele team. We werken op afstand voor je maar zijn eigenlijk wel samen een team. Jouw hele team kan je hier vinden: http://www.oamkbgroningen.nl/jouw-team.html
 
Vandaag stel ik jullie graag voor aan mijn moeder Marlou Spruijt.
 
Marlou heeft HBO PA gedaan en in het onderwijs gewerkt en later samen met mijn vader, Cor, een dierenspeciaalzaak gehouden.
Toen ik op een gegeven moment in een overgangsfase zat met mijn bedrijf en in twijfel was of ik mensen zou aannemen of niet heb ik Marlou gevraagd om bij te springen. Ik was blij toen ze dat wel wilde. Ze heeft toen een boekhoudcursus van mij gehad en is daarna snel aan de slag gegaan. Ze houdt zich bezig met het inboeken van facturen en banktransacties verwerken. Ze is eigenlijk nooit op kantoor en werkt op afstand. Alleen wanneer speciale gelegenheden zich voordoen als een fotoshoot of verhuizing is ze op kantoor te vinden. Over de moeder-dochter relatie zegt ze het volgende: ‘Het is eigenlijk wel grappig, een moeder die voor haar dochter werkt. Voelt eigenlijk een beetje als een omgekeerde wereld.’ Over de sfeer op het kantoor, voor zover ze dat meekrijgt, merkt ze op dat ze die informeel vindt: ‘Als dat niet zo zou zijn zal de verhouding tussen ons wel een beetje gek worden.’ Ik denk dat ze daar gelijk in heeft. Ik ben in ieder geval erg blij dat mijn moeder zo goed kan en wil helpen!