Voorstelronde: Marije Scharpenborg

Regelmatig plaatsen we een persoonlijk verhaal van een medewerker uit jouw virtuele OAMKB-team.
 
We werken op afstand voor je, maar zijn samen wel één team. Jouw hele team kun je hier vinden. Vandaag stel ik jullie graag voor aan Marije Scharpenborg.
 
Marije woont in Veendam en telt 36 mooie jaren. Ze is getrouwd met Stefan en heeft 2 kinderen: dochter Julia (10) en zoon Benjamin (8). Van oorsprong is Marije opgeleid als schoonheidsspecialiste en heeft dit werk voorheen ook het meeste gedaan.
 
Bij OAMKB is ze teamcoördinator en zorgt ze ervoor dat alle voorwaarden aanwezig zijn waardoor alle medewerkers op kantoor hun werk goed kunnen doen. Daarnaast ondersteunt ze bij diverse andere klussen. “Ik hoorde van deze functie via Jolanda. Ik heb altijd al iets anders willen doen en toen ik van deze functie hoorde vond ik hem echt bij mij passen.” Om bij OAMKB op kantoor te werken vindt Marije heerlijk, omdat er veel afwisseling is qua rust en drukte.
 
In haar vrije tijd houdt ze ervan om leuke dingen te doen met haar gezin. Dit kunnen hele simpele dingen zijn, zoals fietsen met z'n vieren of één op één met de kinderen iets ondernemen. Ook spreekt ze wekelijks met vrienden af om bij te kletsen.