Voorstelronde: Cor Spruijt

Elke maand zullen we een persoonlijk verhaal plaatsen van een medewerker uit jouw virtuele team. We werken op afstand voor je maar zijn eigenlijk wel samen een team. Het hele team kan je vinden via de link https://www.oamkbgroningen.nl/jouw-team.html Deze keer stel ik je graag voor aan Cor Spruijt.
 
Op de voorgrond zal je Cor niet tegenkomen, hij is een vaste boeker die dagelijks ervoor zorgt dat alle ingeschoten documenten worden verwerkt en dat de automatisering zo hoog mogelijk is. Het is bijna een verslaving om de teller van de ingeschoten documenten op nul te krijgen. Als dat niet lukt wordt dat als frustrerend ervaren.
 
Cor is na de middelbare school gelijk in de zaak bij zijn ouders gaan werken en heeft die later ook voortgezet. Het was aanvankelijk alleen een dierenzaak, maar de afdeling hengelsport heeft in de loop der jaren het grootste aandeel gekregen.
 
Na het beëindigen van de zaak heeft ook hij een cursus online boekhouden gekregen. De basisprincipes heeft hij echter van kleins af aan meegekregen in de zaak. Hij heeft een middenstandsdiploma en een vakdiploma, waar een boekhoudprogramma bij zat inbegrepen. Boekhoudkundige gesprekken zijn dan ook vaak te horen tussen Cor en Jolanda.
 
Zijn hobby’s zijn tafeltennissen, fietsen, kaarten en tegenwoordig ook bowlen.