Vacature: financiële duizendpoot

Hallo!
Wat fijn dat je interesse toont in onze vacature. Voor ons team zoeken we een nieuwe medewerker, die een mengeling vormt van een administratieve medewerker, office manager en secretaresse.
 
Het gaat erg goed!
We draaien super met OAMKB Groningen. Ik heb de visie dat ik eerst personeel aan wil nemen in plaats van eerst een volle portefeuille die onder druk staat. Inwerken gebeurt dan onder stress en ik heb liever een relaxte start waarin je je op je gemak voelt en fijn kan doorgroeien. Als je enige affiniteit hebt met cijfers zal je om werk nooit verlegen hoeven te zitten. Dat is dan ook een pré om te werken op mijn boekhoud- en belastingkantoor. Voor het komende jaar verwachten we weer een mooie groei, vandaar dat ik nu op zoek ben in alle rust om iemand aan te nemen. Dan kunnen de assistenten in alle rust verder werken aan hun inhoudelijke taken.
 
Werkvakanties
En omdat het zo goed gaat, kunnen we leuke dingen doen. Zo gaan we in 2021, naast de normale uitjes en activiteiten zoals etentjes, musicals e.d., wederom op werkvakantie met elkaar. In juli hebben we een week lang een grote villa in Frankrijk tot onze beschikking. Daar gaan we werken met elkaar en na de werkuren is er dan de mogelijkheid om leuke dingen te doen. Dat is dan ook het mooie van overal online kunnen werken! 
 
Ons team
We werken momenteel met 12-14 mensen bij OAMKB Groningen, dat varieert van startende assistenten tot ervaren medewerkers. Op onze teampagina kan je zien wie er zoal bij mij werken. Op kantoor zijn er gemiddeld 4-8 mensen aanwezig. Er zijn diverse parttimers die elkaar afwisselen en 6 werknemers werken vanaf afstand. Als ik op kantoor ben zijn mijn twee honden altijd gezellig mee. We schrijven geen uren, daar geloof ik niet meer in. Ik vind het belangrijker dat we tevreden klanten hebben. Je werk kan flexibel worden ingedeeld en de basis is wel werken op kantoor.
 
Werkzaamheden
Onderstaand een indicatie van de werkzaamheden die je kan verwachten. Bij inhoudelijk staan de werkzaamheden in volgorde van waar we het meeste naar op zoek zijn. Als je laat zien dat je inhoudelijk goed presteert is het mogelijk om meer en moeilijkere taken op te pakken. Er zijn dus doorgroeimogelijkheden.
 
Inhoudelijk:
-Opstellen van jaarrekening rapporten;
-Voorbereiden van makkelijke aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
-Verwerken van (makkelijke) administraties;
-Telefoon aannemen;
-Financiële klussen uitvoeren op aanwijzingen van personeel;
-Ondersteuning van de Team Coördinator bij diverse werkzaamheden;
-Scannen van administraties (komt weinig voor);
 
Het is met name een ondersteunende functie ten behoeve van de controllers die bezig moeten zijn met de uitwerking van jaarrekeningen, prognoses en andere complexe zaken. We zoeken iemand die ons kan ondersteunen bij de omliggende werkzaamheden. 
 
Persoonlijk:
-Nauwkeurig in het overnemen van gegevens;
-Goed met anderen kunnen overleggen;
-Omdat je diverse werkzaamheden zal uitvoeren is flexibiliteit (kunnen schakelen tussen werkzaamheden) van belang;
-Omdat je met klanten (online) gaat communiceren en rapporten zal voorbereiden, verwachten we een vloeiende Nederlandse schrijftaal;
-We verwachten dat je je eigen grenzen kan aangeven: als je teveel werk toebedeeld krijgt aan de bel trekken;
-Meedenken met de organisatie: als je ziet dat iets niet lekker loopt probeer dan mee te denken hoe het beter kan;
-Je moet eerlijk zijn: als er iets fout gaat zeg het dan meteen, dan kunnen we het oplossen. Iets onder het tapijt stoppen is niet onze werkwijze;
-Zelfstandig kunnen werken: zelf even kijken of je het kunt oplossen, maar geen half uur gaan zoeken, dan een collega inschakelen;
-Online kunnen werken en goed kunnen omgaan met laptops: wij zijn een 99% papierloos kantoor. We werken op kantoor ook met meerdere beeldschermen.
-Niet blijven hangen in details. Kunnen doorpakken en een goed tempo kunnen halen.
 
Qua DISC stijlen zou een persoon het beste passen die groen/blauw is maar andere combinaties sluiten we niet uit. 
 
We zoeken iemand die circa 3 dagen komt werken. Salarisindicatie tussen € 1.700 en € 2.500 op fulltime basis met 25 vakantiedagen.
 
Als je geïnteresseerd bent, zou je ons dan een motivatie willen mailen naar: marije.scharpenborg@oamkb.nl? We zien je mail graag tegemoet!
 
Hartelijke groet,
Jolanda Spruijt