Jouw team

We maken onderdeel uit van jouw virtuele team. Ondanks dat we niet letterlijk naast je staan maken we toch onderdeel uit van jouw team, we werken samen. Graag stel ik mijn team aan je voor zodat je weet wie je aan de andere kant van de lijn of scherm voor je hebt. Het nummer van ons kantoor is 050 - 305 39 78 waar je doorverbonden zal worden met de juiste medewerker. Jolanda is te bereiken via 06- 29 00 62 13.


Jolanda Spruijt

Jolanda zorgt ervoor dat alles gesmeerd loopt. Jolanda verzorgt de periodieke klant­gesprekken en is blijvend op zoek naar verdere automatisering en efficiency. Ze is groot fan van Taylor Swift, houdt van reizen en wandelen met haar honden.

Yuki&Yorshi

Yuki en Yorshi zijn onze kantoorhonden die ons altijd in de gaten houden. Ze begroeten iedere klant met vol enthousiasme en zorgen al snurkend voor een relaxte sfeer.

Richard Brands

Richard is een ervaren medewerker die over de hele linie mee kan werken. Hij werkt veel jaar­rekeningen uit en complexe zaken. Jaarlijks moeten we hem in februari als vermist opgeven, wanneer het carnaval is. Daarnaast houdt hij van vissen en hardlopen.

Naomi Nanulaitta

Naomi is een zeer ervaren assistent geworden waar we erg blij mee zijn. Ze heeft een hele creatieve kant want in de avonduren heeft ze ook nog eens gestudeerd voor interieur stylist. Daarnaast houdt ze van het leren spreken van andere talen.

Tessa Schilling

Tessa werkt bij ons als assistent administrateur. Ze ondersteunt ons team bij het samenstellen van jaar­rekeningen, aangiften en andere bij­komende taken. In de uren naast het werk studeert ze ook nog om een diploma accountancy te behalen.

Jan Bart Leeuw

Jan Bart is een zeer ervaren assistent met een muzikale achtergrond. Hij speelt graag diverse instrumenten en speelt in 2 bands.

Ingrid Dijkstra

Ingrid werkt bij ons als boekhoudster en verder ondersteunt ze ons team waar nodig is. Ze is erg creatief en houdt van lezen. Naast dit alles staat ze in de wintermaanden op de ijsbaan om op zaterdagmorgen schaatsles te geven bij het Jeugdschaatsen.

Marije Scharpenborg

Marije is team coördinator en zorgt ervoor dat alle voorwaarden aanwezig zijn waarin iedereen zijn/haar werk goed kan doen. Ook ondersteunt ze bij diverse klussen.

Marlou Spruijt

Marlou is vrij snel na de start van OAMKB Groningen gaan onder­steunen met kleine klussen maar dat mondde al snel uit in een vaste basis van het bijwerken vele boek­houdingen. Naast werken vindt ze body-pump erg leuk en houdt ze van lezen.

Cor Spruijt

Cor heeft samen met Marlou een hengel­sport- en dieren­speciaal­zaak gehad. Na zijn pensioen is hij bij OAMKB Groningen aan de slag gegaan en opgeleid tot boek­houder. Hij houdt van fietsen, vissen en tafel­tennissen. Hij is graag altijd bezig.

Jacqueline Brands
Jacqueline boekt diverse admini­straties voor ons. Samen met Richard houdt ze van carnaval en is ze een echte crea­tiveling die het heer­lijk vind om creaties te maken. Tevens kunnen we haar zomers graag in de bergen van Oostenrijk vinden.

Linda Jeuken - Jansen

Linda heeft een eigen giftshop Troost & Zo. Tussen de bedrijven door werkt Linda aan de marketing voor OAMKB Groningen en boekt ze diverse admini­straties. Dit vind ze leuk werk om te doen, omdat het af­wisselend is, goed in te plannen bij de werk­zaamheden voor de winkel en ze kan haar crea­tiviteit hierin kwijt.

Harm Hubers

Harm is onze financieel adviseur op gebied van financiële planning, financieren en credit­management. In zijn vrije tijd is Harm voorzitter van een voetbalclub en fietst hij op zijn mountain­bike door de bossen.

Kaj
Kaj heeft bij Jolanda een cursus boekhouden gevolgd. Omdat hij dat zo leuk vond heeft hij gevraagd of hij stage kon komen lopen en dat bleek een schot in de roos! Hij helpt met klusjes op kantoor en boekt diverse admini­straties onder begeleiding.

Marvin Middel

Marvin loopt sinds februari bij ons zijn stage bedrijfseconomie. We hopen hem na zijn stage nog langer bij ons te kunnen houden aangezien hij ons heel fijn ondersteunt. In zijn vrije tijd is hij graag op het voetbalveld te vinden.

 


OAMKB Groningen
Kieler Bocht 55
9723 JA Groningen
KvK: 59311193

TEL: 050 - 305 39 78 (kantoor/helpdesk)
GSM: 06 - 29 00 62 13 (Jolanda/adviseur)
Mail: groningen@oamkb.nl
Administratie, administratiekantoor Accountant, accountancy Online boekhouden, internet boekhouden Accountant, accountants