Financieel advies en belastingconsulent Groningen

 

Over Jolanda

Ik ben een jonge enthousiaste financieel adviseur en Register Belastingconsulent met een ondernemershart. Ik word beschreven als een snelle denker met een aanstekelijk enthousiasme. Ik zorg ervoor dat jij mij als eerste belt wanneer je groeiplannen hebt, maar ook wanneer je met een tegenslag te maken krijgt. Ik geef direct aanwijzingen tot handelen en zorg ervoor dat alle financiële, juridische en fiscale mogelijkheden optimaal benut worden. Klanten noemen mij vaak ‘Snelle Jelle’.

"Ik ben dan wel opgeleid in de cijfers, maar eigenlijk vind ik het mensenwerk het allerleukste. Aangezien ik zelf ook ondernemer ben met meerdere personeelsleden in dienst, weet ik wat mijn klanten meemaken en hoe zij hun ambities het snelst waar kunnen maken. Het grootste plezier haal ik daardoor uit het samen sparren en oplossingen bedenken. Als een klant mij belt om te overleggen in zijn proces bij het kopen van een pand en mij daarbij bij elke stap raadpleegt, dan voel ik mij vereerd. Ik ben blij dat ik hem of haar dan direct kan helpen door middel van mijn advies."

Ik heb meerdere jaren gewerkt als adviseur en relatiebeheerder bij accountantskantoren, ik ben sinds 2014 zelfstandig ondernemer. Mijn opleidingen zijn HBO accountancy, Post HBO accountancy en een Masterclass bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Ja maar...

Veel ondernemers die naar mij wilden overstappen, vonden het moeilijk om afscheid te nemen van hun huidige boekhouder of accountant. Dit begrijp ik helemaal. Je bouwt toch een band op met iemand, omdat het over je eigen bedrijf gaat. Als ondernemer is dat al snel persoonlijk en vertrouwelijk. Dat mensen hierover twijfelen, vind ik alleen maar fijn om te horen. Dat betekent dat je in staat bent je boekhouder/accountant te vertrouwen. Alleen dan kun je samenwerken. Maar, business blijft natuurlijk business en als blijkt dat je bij ons beter af bent door onze innovatieve, tijd- en geld besparende software en de snelle, professionele ondernemersadviezen en -begeleiding, dan helpen we je de overstap te vergemakkelijken (en dit kan al binnen 2 weken geregeld zijn):

Testimonials

Joris Honings
Hammerhead
"We zijn erg blij met hoe het boekhoudtechnisch allemaal werkt momenteel. Yuki is al behoorlijk duidelijk, we winnen veel tijd met de facturatie en het voelt een stuk opgeruimder! Credits! Sinds we Jolanda kennen winnen we veel tijd met de facturatie en voelt de administratie een stuk opgeruimder. De overstap is vakkundig uit handen genomen en heeft ons praktisch geen tijd gekost. In combinatie met de tijdsbesparing die we nu hebben is het een absolute aanrader om over te stappen."

 

Frank Eijkelkamp & Juliette Reniers
Het Land van Nu
"Met Jolanda is ons financieel reilen en zeilen haast een 'feestje' geworden. Deels omdat het werken in de Cloud met Yuki alle rompslomp bij ons wegneemt, maar vooral door haar enthousiaste en pro-actieve inbreng in het contact dat we hebben. Jolanda is een zeer snelle denker die graag een uitdaging aangaat. Waar we vooral van genieten in het werken met Jolanda is haar capaciteit om altijd in mogelijkheden te denken in plaats van beperkingen en daarbij buiten vastgestelde kaders kan kijken."

 

Ilona Jut
Branding & More
"Als digitaal ondernemer heb ik graag altijd toegang tot mijn boekhouding. Vrij snel na het starten van mijn bedrijf ben ik met Jolanda in contact gekomen en tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij met haar. Als ik een vraag heb kan ik haar die op ieder moment stellen en ik krijg altijd snel en duidelijk antwoord. Kortom, ik ben heel tevreden over Jolanda en daarmee over OAMKB. Zij zorgen ervoor dat ik mij kan focussen op mijn werk!"